Video koji nam prikazuje na jako dirljiv način da i djeca itekako osjećaju posljedice razvoda.

“Dragi mama i tata, znam da patite. I ja patim. Osjećam se kao da se hranim vašom tenzijom, strahom i šokom. Iako sam mlad i ne mogu verbalno opisati ono što se događa u našim životima, ipak osjećam utjecaj teške situacije u našem domu. Srce mi se slama svaki put kad pomislim da moram odustati od jednog roditelja. Moj osjećaj sigurnosti je nestao.

Molim vas, ne pretpostavljajte kako sam otporan. Ne pretpostavljajte da će mi život biti jednak kao prije i da ću vas nastaviti jednako voljeti. Ja sam ljudsko biće, baš kao i vi. Moje potrebe su iste kao i vaše. Treba mi ljubav, pažnja, njega, stabilnost, dosljednost, naklonost, razumijevanje, strpljenje i ponajviše da budem željen.

Kada se svađate pokraj mene i kada me stavite u centar svojih rasprava, šaljete mi poruku da je pobjeda u svađi bitnija od mog života. Učim od vas da je bolje biti u pravu nego biti voljen. Učite me da me je napravila osoba koju je nemoguće voljeti i koja je pogrešna i da sam i ja na neki način pogrešan. Nastavak ove driljive priče pogledajte u videu koji vam donosimo u nastavku:

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
AMERICA'S GOT TALENT: „NIGHTBIRDE“: „Ne možeš čekati da život prestane biti težak, kako bi bio sretan!“
12. Giugno 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.