Da volja i upornost ne poznaju granice dokazala je fotografija koja je osvojila društvene mreže.

Naime, dječak je snimljen na Filipinima kako piše domaću zadaću na ulici, uz svjetlo koje dolazi iz obližnjeg McDonald’sovog restorana u Manilli, a fotografiju je snimila studentica medicine Joyce Torrefranca te ju objavila na Facebooku.

Fotografija je ubrzo podijeljena više tisuća puta, a prenijeli su je i mnogi svjetski mediji. Dječak s fotografije zove se Daniel Cabrera kojem je umro otac, a u požaru je ostao bez doma. On u blizini mjesta na kojem je snimljena fotografija često prosi s majkom, ali od obrazovanja ne odustaje.

“On je sretno dijete, inteligentan je i voli sudjelovati u raspravama, stalno postavlja pitanja i pokreće diskusije” – rekla je Danielova učiteljica Rosalina Detuya.
“Mene školuju moji roditelji, učim po knjižnicama i u kafićima. Danielova priča me zapljusnula. Inspirirao me je i motivirao da se trudim još više i budem zahvalnija” – izjavila je studentica koja je objavila fotku.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Proplakala ikona Gospe Kazanske
07. Maggio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.