Na spomendan Sv. Juraja, mučenika 23. travnja papa Franjo (Jorge Mario Bergoglio) proslavlja svoj imendan. I na taj dan siromašni će biti u središtu Papine pozornosti te će u uvjetima pandemije jedna grupa njih primiti cjepivo.

Kako u priopćenju za javnost javlja Elemosineria Apostolica skupina od 600 osoba, među kojima su najkrhkiji i najmarginaliziraniji, toga dana u vatikanskoj dvorani Pavla VI. primit će drugu dozu cjepiva protiv Covida-19. „Te su žene i muškarci među približno 1 400 korisnika kampanje cijepljenja koju je tijekom Velikog tjedna započela Elemosineria Apostolica u suradnji s drugim udrugama“, navodi se u priopćenju uz dodatak: „Uz primanje cjepiva, osobe će sudjelovati na gozbi za imendan Svetoga Oca s iznenađenjem koje je ponudio Papa.“

Na kraju je Elemosineria Apostolica još jednom zahvalila svima koji su sudjelovali u akciji cijepljenja siromašnih, javlja Nedjelja.ba.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Papa Franjo: Isusova molitva Bogu jest naša radost
17. Maggio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.