Brak je dar i čudesan blagoslov od Boga a nebrojeno puta svjedočili smo milostima koje primamo po rukama sv. Josipa, zagovorniku brakova.

Na web stranici Duhos.com vjernica je podijelila predivno svjedočanstvo o uslišanju 30 –nice svetom Josipu. Potaknuta velikom radošću i ljubavi prema Sv. Josipu odlučila je javno zahvaliti za primljene milosti. Njeno svjedočanstvo prenosimo u cijelosti

Želim ovim putem svjedočiti o velikoj milosti koju sam zadobila po zagovoru sv. Josipa. Sa svojih 34 godina, nakon 30 dana dnevne molitve, otprilike 2 – 3 mjeseca kasnije upoznala sam divnog dečka na hodočašću u Lourdes/ Francuska i to točno ispred kipa naše divne Gospe. Od tog trenutka smo nerazdvojni. Danas, nakon godinu i skoro 3 mjeseca ušli smo u sveti sakrament braka i postali muž i žena. Bog čuje svaku molitvu, samo treba biti strpljiv i prepustiti se njemu. Hvala Isusu , Mariji i sv. Josipu!

>> Tridesetodnevna pobožnost na čast svetog Josipa>>

Molitva svetom Zaštitniku kroz 30 dana posebna je pobožnost na čast sv. Josipa, kojom tražimo zagovor sveca u nekoj velikoj potrebi. 

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
AMERICA'S GOT TALENT: „NIGHTBIRDE“: „Ne možeš čekati da život prestane biti težak, kako bi bio sretan!“
12. Giugno 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.