To je čudo Božje 

Kada su mami Andreji liječnici dijagnosticirali da njen sin palčić neće nikada jesti na usta ona je postavila svoju dijagnozu i ustrajno vjerovala, iako su ga proglasili nekompatibilnim za život, njen Šimun Petar će primiti Živoga Krista na svoju Prvu Svetu Pričest. Maleni je proveo 56 dana respiratoru, i šanse da sam prodiše bilu su nikakve. Na čuđenje liječnika Šimun Petar danas samostalno diše.

Riječanin fra Siniša Pucić na svom je Facebook profilu podijelo svjedočanstvo roditelja malenog Petra Šimuna o čudesnom ozdravljenju.

Njegovu objavu uz dozvolu prenosimo u cijelosti:

"Javljaju mi redovito moji dragi prijatelji iz Rijeke, roditelji malenog palčića Petra Šimuna, koji po svim liječničkim prognozama danas ne bi bio živ a svakim danom događa se neko novo čudo od Boga s ovim malim čudom: Bog mu je darovao-materijalizirao jedan cijeli segment tankog crijeva, koji kirurzi na operaciji sredinom ožujka doista nisu vidjeli, kako su i sami rekli, a taj segment koji su "pronašli" može biti dovoljan za normalni život Petra Šimuna.
Slava i hvala Isusu, živom Bogu koji ne ostavlja one koji su u potrebi nikada! Mnogi od vas mole a i roditelji svaki dan u bolnici mole krunicu za Petra Šimuna i druge male bebe-pacijente na odjelu s istim i sličnim dijagnozama, koje vam također preporučam u molitvama. Roditelji vam zahvaljuju i svakodnevno mole za sve vas molitelje, preporučujući vas Majci Božjoj Trsatskoj, sv. Franji Asiškom, sv. Klari Asiškoj i Sluzi Božjem fra Vendelinu Vošnjaku i fra Anti Antiću.
Kažu mi: "Petar Šimun je oruđe našega Gospodina, da se On proslavi i preko našega malog sina obrati one koje je On izabrao, kako među medicinskim osobljem, tako i u našoj okolini, prijateljima, rodbini.. koliko god je to težina koju mi nosimo kao roditelji, svjesni smo da je naš sin u Božjim rukama, dokle On to želi". Još na Uskrs su nam rekli da je naše dijete "inkopatibilno sa životom". Mi smo samo rekli: Život je samo u Bogu , kada su Andreji rekli pred samo 2-3 tjedna da njeno dijete neće nikada jesti na usta, ona je smjelo rekla da će njen sin primiti Živoga Krista na svoju Prvu Svetu Pričest a za to je potrebno dovoljno tankog crijeva koje je na Uskrsni ponedjeljak na operaciji "pronađeno". Rekli su da ne znaju kako će disati sam nakon 56 dana respiratora uzastopno, a jučer su ga ekstubirali i diše sam (samo s kisikom u nosu). To je Čudo Božje, tko želi neka vjeruje Bogu Živomu!"

Javljaju mi redovito moji dragi prijatelji iz Rijeke, roditelji malenog palčića Petra Šimuna, koji po svim liječničkim...

Objavljuje Sinisa PucicSrijeda, 14. travnja 2021.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
SVJEDOČANSTVO PATRICIE GOJANI Sveti Josip mi je u snu pokazao vjenčanje i mog zaručnika
09. Maggio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.