Pam i Gary Willis započeli su drugačiji životni put od onoga što su zamislili nakon što se njihovo najmlađe dijete odselilo iz njihova doma i otisnulo u svijet.

No, planovi su im izmaknuli kontroli kad je Pam je naišla na srceparajuću priču o sedmero braće i sestara koji su tražili novi dom nakon što su izgubili roditelje.

“Ne mogu to objasniti, jednostavno sam znala da moram postati njihova majka”, rekla je Pam za Today Parents a prenosi Aleteia.

Nakon što je pročitala o njihovim nevoljama, podijelila je članak sa suprugom Garyjem. Te večeri, upitala je supruga, bivšeg pripadnika mornarice, je li pročitao članak. Jednostavno je odgovorio: “Trebali bismo ih posvojiti”.

Tako je bračni par Willis posvojio sedmero djece u dobi od 1 do 12 godina. Pam je u objavi na Instagramu napisala kako je odluka bila posve prirodna, jer im je dom bio prazan i pun prostora nakon što su im se već odrasla djeca odselila.

Par je kontaktirao socijalnu službu i ponudio svoj dom i ljubav mladoj siročadi koja su imala teško djetinjstvo s roditeljima koji su imali problema s ovisnošću. "To je bilo ono što je Bog htio od nas", podijelila je Pam.

Tako je par proširio svoju obitelj a njeni novi članovi su postali: Adelino, 15, Ruby, 13, Aleecia, 9, Anthony, 8, Aubriella, 7, Leo, 5 i Xander, 4. Djeca su se tijekom prvih šest mjeseci teško prilagođavala jer im je bilo teško povjerovati da će ovo uistinu postati njihov zauvijek dom, da će Pam i Gary biti uvijek uz njih.

Willissi su željeli da bude prisutno svih 12. djece kada je njihova nova sretna obitelj postala to i službeno. Postupak posvojenja morao je biti završen prije nego što je njihovo najmlađe "biološko dijete" krenulo na misionarski rad, 11. kolovoza prošle godine. Na sreću starija braća i sestre, Matthew (32), Andrew (30), Alexa (27), Sophia (23) i Sam (20), bili su prisutni kad je usvojeno sedmero najmlađih te je obitelj zajednički proslavila taj radostan dan.

Kako se obitelj zajedno razvija u ljubavi, tako raste i u vjeri. Tijekom pandemije sudjelovali su u svetim misama preko Zooma a povremeno održavale su se i na parkiralištu njihove župe. I konačno, na Aleeciin 9. rođendan ove godine, obitelj je uspjela osobno otići u crkvu, prvi put nakon više od godinu dana, na veliku radost najmlađih!

Pam i Gary upoznali su se još u mladosti, te je njihov životni put neočekivan, ali radostan. Kako kažu, djeca su im dala “novu priliku za roditeljstvo – imali smo priliku postati nekome druga majka i drugi otac”, poručila je Pam.

Prijevod medjugorje-info.com

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Gdje su danas međugorski vidioci?
22. Giugno 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.