"Djeco moja molite za pastire, neka vaša usta budu uvijek zatvorena za svaku osudu, jer ne zaboravite, moj Sin ih je izabrao, i samo on ima pravo suditi!" (Gospina poruka preko Mirjane, 02. siječnja 2013.).

Jednom sam na jednoj propovijedi od meni dragog svećenika,čula riječi koje su mi se usjekle u srce: "Molite za nas,trebaju nam vaše molitve,kakve su vam molitve takvi ćemo i biti". Nakon kratkog negodovanja oko tih riječi,razmatrajući o tome u duhu Božjem,shvatila sam da je to istina.

Oni su meta raznih osuda,često ih se proklinje i sudi, a oni koji su živjeli protivno svih Božjih zapovijedi, osudili su sami sebe po istoj odgovornosti koju su imali. Stoga je osuda, često i mržnja veća. A oni koji ih se sjete u molitvama, često ta molitva nije iskrena, nailazi na otpor i prazne riječi. Nemojmo zaboraviti,i oni su od krvi i mesa, grešni ništa više i manje od nas, kadri učiniti ono protivno Božje volje, ali isto tako svako dobro koje učine, svako njihovo odricanje i predanje, plod je naših molitvi za njih. Zato molimo iz sveg srca za njih.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
KARDINAL PULJIĆ Osvjedočili smo se da za vrijeme komunizma nije smjelo govoriti istinu. I sada nakon ovoga rata oni koji su, tobože, jači, imaju pravo na istinu, a vi, „mali“, šutite
29. Luglio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.