Unatoč velikom trudu, dobroj volji i želji organizatora da se koncert “Progledaj srcem” održi kako je najavljeno 10. listopada 2020. u Areni Zagreb, ovogodišnje izdanje najvećeg hrvatskog glazbenog događaja suvremene duhovne glazbe zbog okolnosti uzrokovanih virusom Covid-19 i epidemiološke situacije je odgođeno.

Obiteljska Laudato televizija, organizator koncerta “Pogledaj srcem”, ovu odluku o odgodi donio je s ciljem zaštite zdravlja ljubitelja popularne duhovne glazbe, a novi datum održavanja koncerta bit će objavljen uskoro.

“Prihod od prodaje ulaznica ovog koncerta svake godine namijenjen je radu Laudato televizije, pa nam je tako svaka kupljena ulaznica dragocjeni doprinos koji nas barem ovako virtualno, okuplja #ZajednoZaLaudato i tako omogućava daljnje djelovanje i razvoj programa. Upravo tako i ove godine mnogi su kupnjom svojih ulaznica već utkali svoj dio potpore i podrške u rad ove obiteljske televizije. Budući da će sve ulaznice vrijediti i za novi datum za koji smo u dogovorima, sve one koji su svoje ulaznice već kupili pozivamo da ih zadrže, sačuvaju i iskoristite za dolazak na novi datum koncerta.” - rekla je glavna urednica i direktorica Laudato televizije Ksenija Abramović.

Na ovom spektaklu duhovne glazbe, koji je prošle godine okupio više od 18.000 posjetitelja, uskoro će tako ponovno u pjesmi, zajedništvu i veselju progledati srcem brojne generacije iz Hrvatske i inozemstva.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
MOJ JE POSAO POMAGATI UČENICIMA Učiteljica učenici darovala bubreg: ‘Nisam dvaput razmišljala’
07. Maggio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.