U Bibliji piše: U domu Oca mojega ima mnogo stanova.

Da nema, zar bih vam rekao: 'Idem pripraviti vam mjesto'? Kad odem i pripravim vam mjesto, ponovno ću doći i uzeti vas k sebi da i vi budete gdje sam ja. (Ivan 14,2.3 JB) Nebo nadilazi naše razumijevanje. U Bibliji piše: Što oko ne vidje, i uho ne ču, i u srce čovječje ne uđe, to pripravi Bog onima koji ga ljube. (1. Korinćanima 2,9 JB)

Kako prorok Izaija opisuje Nebo? U Bibliji piše: Gradit će kuće i stanovat' u njima, saditi vinograde i uživati rod njihov. Neće se više graditi da drugi stanuju ni saditi da drugi uživa: vijek naroda moga bit će k'o vijek drveta, izabranici moji dugo će uživati plodove ruku svojih. Neće se zalud mučiti i neće rađati za smrt preranu, jer će oni s potomcima svojim biti rod blagoslovljenika Jahvinih. (Izaija 65, 21-23 JB)

I u životinjskom carstvu će vladati mir. U Bibliji piše: Vuk i janje zajedno će pasti, lav će jesti slamu k'o govedo; al' će se zmija prahom hraniti. Nitko neće činiti zla ni štete na svoj Svetoj gori mojoj" – govori Jahve. (Izaija 65,25 JB)

Osobe s posebnim potrebama će ozdraviti. U Bibliji piše: Sljepačke će oči progledati, uši će se gluhih otvoriti, tad će hromi skakati k'o jelen, njemakov će jezik klicati. (Izaija 35,5.6 JB)

Bog će nastavati usred svoga naroda i više neće biti smrti, plača ni boli. U Bibliji piše: I začujem jak glas s prijestolja: "Evo Šatora Božjeg s ljudima! On će prebivati s njima: oni će biti narod njegov, a on će biti Bog s njima. I otrt će im svaku suzu s očiju te smrti više neće biti, ni tuge, ni jauka, ni boli više neće biti jer – prijašnje uminu." (Otkrivenje 21,3.4 JB)

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Župna devetnica za 40. obljetnicu Gospinih ukazanja
13. Giugno 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.