Na adresu portala Medjugorje-info.com stiglo je predivno i čudesno svjedočanstvo jedne mame koja je uz molitvu prebrodila teške i neizvjesne trenutke čak dviju trudnoća za koje liječnici nisu davali dobre prognoze. No, Bog je imao druge planove. Marina je ustrajno molila i vjerovala. Na kraju Bog je učinio čudo u obe trudnoće.
Leggi tutto...

U svojim razočaranjima i nemirima često nam je teško uteći se Bogu. Mislimo da ćemo utjehu prije dobiti od ljudi, no to je najčešće uzrok sve dubljeg razočaranja... Ova je djevojka dugo žuđeni smisao i mir u Gospodinu dobila za vrijeme molitve na susretu Kristofora u Zadru. Slavimo Te, Isuse!
Leggi tutto...

Stamattina mentre guidavo al lavoro, ho parlato con una persona vicina, una donna, una moglie, una madre!Lei dice: (è successo ieri!) Mio marito e il figlio maggiore (15) già dormivano, ed io addormentavo nostro figlio minore (0,5) mentre il medio, Luca (9) giaceva sul suo lettino.
Leggi tutto...

“Isus u mojoj obitelji bio je potpuna nepoznanica. Jedina osoba koja je molila na svoj jedini način na koji je znala jest moja majka. Svjedočanstvo o svetoj Moniki ohrabrilo je moju majku ‘kad je mogla Monika, mogu i ja‘. Tako je krenula hodočastiti u Međugorje i Sinj za mene i oca”, posvjedočio je na otvorenom susretu zajednice Nanovo rođeni mladi fratar Ivan Marija Đuzel
Leggi tutto...

"Sve sam više vjerovala da Bog zna za moju situaciju, da zna što moja obitelj treba i da će se On brinuti za nas. Kada sam to učinila, vidjela sam prilike koje je bolest pružila umjesto da samo gledam ono što mi je oduzela", svjedoči majka četvero djece o iznenadnom susretu s teškom dijagnozom na mrežnim stranicama Opus Dei. Njeno svjedočanstvo prenosimo u cijelosti:
Leggi tutto...

Zanima te i ovo?
Međugorje: Podijeljena Prva sveta pričest
09. Maggio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.