Na facebook stranici Mreže mladih aktivnih katolika (KatoAktiv) pronašli smo ovu lijepu inicijativu, pa je prenosimo i na naše stranice kako bi se što više ljudi uključilo u ovu tako važnu molitvenu nakanu: naime radi se o tome da tko želi, može se zapisati u neki ili neke termine za post o kruhu i vodi za duše u čistilištu.

Kako to učiniti? Jednostavno kliknite na ovaj priloženi link, i tamo ćete naći tablicu u kojoj upišete svoje ime i odaberete dan u koji ćete „djelovati“ molitvom i postom kako bi se ova trpeća Crkva što prije pridružila proslavljenoj Crkvi u nebu.
LINK ZA PRIJAVU:

“Od svih molitava koje se Bogu najviše sviđaju jesu molitve za pokojne, jer u sebi uključuju duhovna i tjelesna djela milosrđa.” - kaže Sv. Toma Akvinski.
Sv. Robert Bellarmin kaže: “Siromašne duše mole Boga da njihovim zagovornicima oprosti sve grijehe koje su počinili, da im pomogne nadvladati napasti te im udjeli milosti koje su im potrebne.”

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Dan kada me 11-godišnje dijete naučilo sve što trebam znati o praštanju
09. Maggio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.