Ususret 40. Obljetnici Gospina ukazanja, prisjećajući se svih primljenih milosti, važno se prisjetiti i uloge međugorskih župnika od početaka ukazanja pa do danas.

Vođena ovom idejom, urednica emisije „Susret“ Višnja Spajić u emisiju koja se emitira na Radiopostaji MIR Međugorje od 3. svibnja pozvala je u goste fra Jozu Zovku, poznatog hercegovačkog franjevca.

Naime, nakon osam mjeseci njegove službe župnika u Međugorju, dogodila su se prva Gospina ukazanja. Na početku je i on sam bio skeptičan, ali nakon jednog unutarnjeg Gospina glasa kojim ga je pozvala da zaštiti djecu od policije, njegova vjera u njihovo svjedočanstvo postala je istinitija, a zatim je sve više rasla.

Postao je veliki Gospin apostol i promicatelj 5 Gospinih kamenova. Poslušajte što je rekao o razlici između Međugorja nekad i sad, o ulogama vidioca, značaju Gospinih poruka te kako zahvaliti Mariji za ovih 40 godina milosti. Emisiju poslušajte u nastavku:

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 15.6.2021.
15. Giugno 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.