U vrijeme noćnoga klanjanja Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu u „Kući euharistijskog plamena“ u Werlu (Njemačka), 11. listopada 2014. godine Isus se na nekoliko minuta pokazao u Presvetoj Hostiji.

Netko od nazočnih napravio je sa svojim mobitelom ovu sliku. To je ista slika Isusa koja se, nakon putovanja jedne Amerikanke u Svetu Zemlju, po povratku u SAD pokazala nakon razvijanja filma.

Isusove i Marijine riječi za sliku:

„Moj narod će iskusiti moju nazočnost u ovoj slici. Štujte je, provedite vrijeme molitve pred njom. Moja euharistijska nazočnost je tu - stvarna i živa po toj slici. Štujte je i cijenite u vašim domovima kao Presveti Oltarski Sakrament. JA sam GOSPODIN, koji izgaram iz ljubavi prema vama, u želji i očekivanju, da i vi mene ljubite.“

„JA darivam mnogo blagoslova svima onima, koji štuju moju istinitu sliku. Svako mjesto, gdje će biti postavljena i čašćena primit će puninu milosti i zaštitu tijekom vremena čišćenja. JA SAM s vama! Doista, JA JESAM!“Molitva Presvetom Srcu Isusovu

Presveto Srce Isusovo, izvore svakoga dobra, klanjam Ti se, vjerujem u Tebe, uzdam se u Tebe, ljubim Te i kajem se za sve svoje grijehe. Tebi darujem ovo moje bijedno srce, učini ga poniznim, strpljivim, čistim i u svemu primjerenim Tvojim željama. Daruj mi, o dobri Isuse, kako bih živio u Tebi i Ti u meni. Čuvaj me u opasnostima, tješi me u žalosti i tuzi. Podari mi zdravlje duše i tijela, Tvoj blagoslov za sva moja djela i milost sretne i svete smrti. Amen.

Moli ovu molitvu vjerno: ujutro, navečer i često tijekom dana. Također moli kada dolaziš u Crkvu i nakon Svete Pričesti. Moli je rado, polako i pobožno i približit ćeš se sve više našem Gospodinu i Spasitelju, Isusu Kristu.

Presveto Srce Isusovo je za nas izvor ljubavi Boga Oca, Sina i Duha Svetoga. Podari ovu molitvu nekome i pokušaj svoga bližnjega oduševiti za svakodnevnu molitvu. Gospodin želi da ovu molitvu mole svi ljudi na zemlji, posebice mladi i djeca.

Neka je sve na veću slavu Božju
i naš osobni spas!

Dragi Isuse, najmilije moje,
u ruke Tvoje predajem srce svoje!

Dragi Isuse,
dolazim Ti danas i trebam Tvoju blizinu.
Želim Te voljeti, kao što Ti voliš mene.
Neka me nikada ništa, ne razdvoji od Tebe....

Zanima te i ovo?
Pozvani smo biti blagoslov za druge
18. May 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.