Vjernica, 97 godina, bila je jako posvećena Gospi.

Veliko čudo među liječnicima, sanitarnim djelatnicima i redarstvenicima.

Sestra Giuseppina (Josipa) umrla je gotovo kao stogodišnjakinja i upravo u trenutku prelaska na drugi svijet, na lijevoj ruci neobjašnjivo joj se pojavio natpis s imenom "Marija". Radi li se o Čudu ili o jednostavnoj sugestiji? Vijest o čudnom fenomenu proširila se i puno je ljudi pohitalo iskazati poštovanje posmrtnim ostacima Anne Celsa Manzone (njezino svjetovno ime) smještenim u samostanu časnih sestara Svete Ane. Izvanredno je to što je Giuseppina bila jako posvećena Gospi i njezina smrt došla je upravo u jutro 13. svibnja 2014. godine. 13. svibanj, sjetimo se, godišnjica je prvog prikazanja u Fatimi. Je li to slučajnost?

Toga jutra stanje se znatno pogoršalo i nekoliko sati kasnije nastupila je smrt. U trenutku potvrde smrti, liječnici i sanitarni djelatnici primijetili su na lijevoj ruci vjernice kako se pojavio jedan natpis svijetle boje, dugačak dvadesetak centimetara. Grafija, iako infantilna, dozvoljava da se jasno raspoznaju slova riječi "Marija", a čin je jako iznenadio sve prisutne.

Zanima te i ovo?
Proplakala ikona Gospe Kazanske
07. May 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.