Čudesna preobrazba mladog pjevača, molimo za njega da ustraje!

U posljednje vrijeme Justin Bieber, poznata pjevačka zvijezda  sve češće svjedoči vjeru u Isusa Krista u svom životu što je doista hrabro s obzirom na to da on ima utjecaj na široke mase a svjedočiti Krista u današnje vrijeme znači suočiti se s progonima raznih vrsta. Mnogi primjećuju da se Bieber u posljednje vrijeme zapravo dosta ‘smirio’ pa više ne puni naslovnice medija skandalima kako je to činio prije. Svijet je zaprepastio ali i izazvao oduševljenje među fanovima objavivši na svom Instagram profilu ploču na kojoj piše

‘Osjećate li se ikada kao da ste iscrpili sve mogućnosti? Osjećate li se bespomoćno? Osjećate li se kao da nikada niste dovoljno dobri? Što biste napravili kada bih vam rekao da postoji Bog koji je spreman susresti vas gdje god da se nalazite? Što kada bih vam rekao da on može ukloniti vašu bol, sramotu, krivnju i strah.’ #Isus

‘Isus me mijenja iznutra i izvana svakog dana!’ – napisao je Bieber.


Njegova instagram evangelizacija ovog puta prikupila je više od 2 milijuna likeova i 50 tisuća komentara od čega je mnoštvo molitvi, poticaja, ohrabrenja za mladog pjevača koji se tako naglo otrgnuo mainstream sotonističkoj propagandi i priklonio se promociji radosne vijesti u Isusu Kristu.

Što reći nego: Isus je taj koji čini, preko malih i velikih, preko zvijezda i preko neznatnih. Isus je svo čudo u svakome. Hvala Isusu!

Zanima te i ovo?
Župna devetnica za 40. obljetnicu Gospinih ukazanja
13. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.