Na kraju opće audijencije u srijedu 5. svibnja, papa Franjo uputio je apel povodom molitvenog 'maratona' za okončanje pandemije koronavirusa, prenosi IKA.

Predvođeni svetištima rasutima diljem svijeta u ovome mjesecu svibnju molimo krunicu za okončanje pandemije i nastavak društvenih i radnih aktivnosti. Danas tu marijansku molitvu predvodi svetište Blažene Djevice od Krunice u Namyangu, u Južnoj Koreji. Pridružimo se onima koji su se okupili u tome svetištu moleći na poseban način za djecu i mlade', rekao je Papa u svome apelu.

Na poticaj pape Franje Papinsko vijeće za novu evangelizaciju organiziralo je molitveni 'maraton' za završetak pandemije. U molitvu krunice na poseban se način uključilo trideset svetišta iz cijeloga svijeta. Svakoga dana u svibnju u jednom od njih moli se krunica za okončanje pandemije. Molitveni maraton ima za temu: 'Crkva se svesrdno moljaše Bogu (Dj 12,5)'. 

Zanima te i ovo?
AMERICA'S GOT TALENT: „NIGHTBIRDE“: „Ne možeš čekati da život prestane biti težak, kako bi bio sretan!“
12. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.