Sedam puta sam posjetila Međugorje.

Kad se moj muž poslije prvog posjeta Međugorja vratio kući, bio je drugačiji, nisam znala zašto.

Tada smo bili već pet-šest godina zajedno. Primjetila sam da se promijenio, i silno je želio da i ja dođem ovamo. 2004. godine došla sam prvi puta, muž se nadao da će i mene dolazak promijeniti, jer nisam odgojena u vjeri. Jedne večeri sam bila na Plavom križu, bio je i vidjelac Ivan, moj muž se molio za mene. Bilo je oko 21 sat, svi su molili i pjevali, ja nisam znala što se događa, nisam znala moliti, pa sam samo promatrala nebo i odjednom ugledala neko veliko svjetlo kako se spušta. Protrljala sam oči, mislila sam da sa mnom nešto nije uredu. Nitko tome nije pridavao pažnju, i to je svjetlosilazilo sve bliže i bliže, i bilo je sve snažnije. Bila sam jako blizu Ivanu i Plavom križu, ali tada nisam znala da Ivan treba imati ukazanje.

I svjetlo se približavalo, između stabala i iznad glava ljudi, zatim je zabljesnulo tri puta snažno i zatim je stalo. Svi su bili tihi. Pomislila sam kako se stvarno nešto dogodilo, nisam to mogla objasniti, i od tog trenutka moj je život drugačiji. Mnogo vremena provodimo ovdje, moj sin ima dvije godine, a već je četri puta bio u Međugoju. Ovo mjesto nam je poput drugog doma. Shvatila sam da ima nešto više osim ovog materijalnog svijeta kojeg vidimo, ne mogu točno objasniti što i kako, ali znam da ima nešto, i to je promijenilo moj cijelokupni pogled na svijet. Ako ste prvi put ovdje ine znate što se ovdje događa i što očekivati, i ako su vaše molitve možda i previše za vas, povucite se u samoću i razmišljajte, sami sa sobom vidite što spoznajete, možda se iznenadite.

Zanima te i ovo?
Matea Jelić nakon osvajanja zlata: Sve ispada tako kako je Bog zamislio, to je to!
26. July 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.