"Svima nama koji smo u to vrijeme javno živjeli svoju vjeru bilo je jako teško, i sami vidioci su prolazili težak put kroz školovanje, bili smo ista generacija i jako dobro ih razumijem jer i sama sam imala problema zbog svoje vjere i hodočašća u Međugorje. 

Mi iz Mostara smo svake subote pješice išli u Međugorje, bili na molitvi, prisustvovali ukazanju, bili na svetoj Misi i potom bi se autobusom vraćali kući. To su bili najljepši dani moje mladosti, toliko radosti, pjesme, molitve na tom putu 30 kilometara koliko ima od Mostara do Međugorja. Naše srce je pjevalo Bogu i radovalo se susretu s Majkom Božjom", kaže svjedokinja iz prvih dana Gospinih ukazanja u Međugorju.

Ljilja Soldo, djelatnica Radio Marije BiH nedavno je u emisiji „Svjedočanstva iz Međugorja”, urednika i voditelja Darija Vasilja iz međugorskog studija „Svjetske obitelji Radio Marija”, dala svjedočanstvo o prvim danima Gospinih ukazanja.

Poslušajte ovo snažno svjedočanstvo:

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 15.6.2021.
15. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.