Denzel Washington se nastavlja suprotstavljati ateističkom Hollywoodu te javno ispovijeda svoju predanost kršćanskoj vjeri.

"Svakodnevno čitam Bibliju… ", izjavio je legendarni glumac za časopis GQ. Otac mu je bio pentekostni pastor, pa je odrastao u domu gdje je Bog uvijek bio na prvom mjestu. "Imao je svoju crkvu, a to je bila duga nedjelja, jer ste tamo morali provesti cijeli dan", objasnio je Washington.

"Svi s kojima sam odrastao nisu imali oca", dodao je. "Imao sam oca. Moj otac je bio pristojan čovjek. Bio je vrlo duhovan čovjek i gospodin. "

Za isti časopis je spomenuo osobni susret s Bogom tijekom jednog crkvenog bogoslužja. "Doživio sam ogromno tjelesno i duhovno iskustvo", rekao je. Prilikom intenzivnog susreta kaže da je drhtao i plakao u Božjoj prisutnosti, a od tog dana je znao da ga je Bog spasio.

Washington je također pozvao čitatelje da im je najbolje započeti dan s molitvom.

Podijelite ovu priču ako podržavate Denzela Washingtona u obrani kršćanske vjere u industriji u kojoj to nije jednostavno!

Zanima te i ovo?
Robert Schuman, prvi predsjednik Euopskoga parlamenta, na putu svetosti
19. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.