I ove godine Međugorje će ugostiti mnoštvo mladih rukometaša i rukometašica na desetom međunarodnom memorijalu «Stanko Sivrić» - Međugorje 2015.  Turnir je pod generalnim sponzorstvom Premier kladionice koja je podržala i prošlogodišnji Turnir.

U organizaciji Hrvatskog rukometnog kluba Međugorje, od 18. do 22. kolovoza 2015. godine održat će se memorijalni turnir «Međugorje 2015.», za mlađe uzraste koji se igra u čast preminulog istaknutog športskog djelatnika i bivšeg predsjednika kluba, Stanka Sivrića. Po deseti put Međugorje će dočekati desetine rukometnih ekipa iz Bosne i Hercegovine, regije, ali i iz inozemstva koje će uveličati ovaj tradicionalni međugorski festival rukometa.

“Prošle godine ugostili smo reprezentaciju Katara i mogu kazati da je to veliki uspjeh za naš Turnir. Ove godine imamo prijavu mlađe selekcije Indije za dječake u godištu 1998./99., no kako Indija nema ambasadu u Bosni i Hercegovini proces dobijanja viza ide sporije, ali nadamo se da će se i taj proces okončati uskoro i da će nam se ova ekipa pridružiti među ostalima”, kazao je Krešimir Pavlović, član Organizacijskog odbora Turnira.

Iz godine u godinu ovaj turnir privlači sve više mladih igrača i igračica iz regije i inozemstva. Ovogodišnji Međunarodni rukometni turnir u Međugorju, kao i dosada, bit će zapamćen kako po vrhunskoj kvaliteti prikazane igre, tako i po brojnosti ekipa i natjecatelja te izvrsnoj organizaciji i posjećenosti, zbog čega je s pravom svrstan u rang najjačih i najmasovnijih rukometnih turnira za mlađe uzraste u BiH i među jače u Europi.
“Realizacija Turnira ne bi bila moguća bez mnogobrojnih volontera uključenih u projekt kojima smo zahvalni i koji su svake godine uz Turnir. Budući da ove godine imamo kategoriju više u odnosu na prošlogodišnji Turnir, a to su dječaci i djevojčice u godištu 2004./05., naši volonteri će se pobrinuti da i najmlađi dobiju sportsku i tehničiku podršku koju zaslužuju”, istaknula je Iva Vasilj, članica Organizacijskog odbor Turnira.

Prijave su otvorene do 10. kolovoza, a svi zainteresirani više informacija mogu pronaći na službenim stranicama Turnira.Zanima te i ovo?
2. online konferencija katoličkih muškaraca pod nazivom ''Budi muškarac''
18. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.