Udruga za podršku obitelji "Kairos" iz Mostara ponovno organizira Obiteljsko popodne u nedjelju, 14. ožujka s početkom u 11:00 sati. Susret započinje slavljenjem sv. Mise sa pukom nakon čega slijede predavanja u dvorani ispod zvonika.

Gost predavač ovog Obiteljskog popodneva je doktor komunikacijskih znanosti fra Iko Skoko. Komunikacija je svakodnevna i neizbježan je dio naše svakodnevice. Stoga je važno naučiti pravilno komunicirati. A poseban naglasak bit će stavljen na komunikaciju u obitelji .

Prijave su obavezne, a možete se prijaviti OVDJE.

Kroz ovo vrijeme zajednica Totus tuus i Frama Mostar će čuvati djecu te će se roditelji moći u potpunosti posvetiti predavanju.

Na susret su pozvani bračni parovi sa ili bez djece.

U prijavi za susret obavezno navedite broj i uzrast djece koju planirate povesti kako bi se mogao pripremiti program sa djecom.

Za sve ostale informacije možete se javiti putem e-maila: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Zanima te i ovo?
PAPA: Isus moli za mene. Čak i u najtežim trenucima
16. June 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.