U Međugorje je proteklih dana hodočastio pedeset i jedan član molitvene zajednice   „Milosrdni Isus”, iz Đakova.

Prije par godina počeli su s organizacijom hodočašća u Međugorje. Sudionici ovoga hodočašća sudjelovali su u večernjem molitvenom programu međugorske župe te u molitvi na Brdu ukazanja i na Križevcu. „Po povratku iz Međugorja u autobusu nastavljamo s molitvom i pjesmom. Većina hodočasnika tada svjedoči ono što su doživjeli u Međugorju u svojim srcima, jer nijedan čovjek ne može ostati hladan na silnu ljubav, milost i mir koji se izlijeva na ovom svetom mjestu”, kažu nam iz molitvene zajednice  „Milosrdni Isus” koja djeluje dvanaest godina u Đakovu.

Zajednica se sastaje svake nedjelje i broji oko dvadeset i pet stalnih članova.  Molitvom i pjesmom slave Gospodina i zahvaljuju na svim milostima koje im daje. Daria Veverec, iz ove molitvene zajednice, svjedoči da je hodočašćem u Međugorje prije osam godina počelo njezino obraćenje i hod s Gospodinom. „Taj prekrasan mir u srcu i duh molitve obuzeli su moje biće i ispunili me zahvalnošću prema našoj majci Mariji i našem Gospodinu Isusu i svemu onome što su učinili i čine u mom životu.

Odmah po povratku kući, priključila sam se molitvenoj zajednici „Milosrdni Isus” u Đakovu, kazuje hodočasnica Daria.

Zanima te i ovo?
Papa u katehezi: Evanđelje je samo jedno
04. August 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.