U četvrtak 24. lipnja je SVETKOVINA ROĐENJA SVETOG IVANA KRSTITELJA, ujedno i Uočnica 40. Obljetnice Gospina ukazanja. Svete mise u crkvi sv. Jakova su u 8, 11 i 19 sati.

Nakon večernje svete Mise koju će predslaviti fra MIRO ŠEGO (rodom iz Bijakovića, Podbrda, gdje je sve i počelo, sudionik prvih dana ukazanja) uslijedit će zajedničko jednosatno KLANJANJE ISUSU U PRESVETOM OLTARSKOM SAKRAMENTU, koje će se nastaviti u tišini do 6 sati ujutro.

Dan započinje HODNJOM MIRA koja polazi ujutro u 6 sati ispred samostana Svetog Ante na Humcu. Dolazak pred župnu crkvu u Međugorju predviđen je oko 10 sati. Iz župnog ureda pozivaju sve župljane i hodočasnike, posebno mlađe da se pridruže ovoj molitvi za MIR. Pozivaju se i župljani koji stanuju duž pješačke dionice od Podmiletine glavnom cestom prema župnoj crkvi da sudionicima hodnje ponude osvježenje kad naiđu pokraj njihovih kuća.

2. ZAVJETNO HODOČAŠĆE KRALJICI MIRA vjernika BROTNJA kreće iz Čitluka ispred župne crkve Krista Kralja u 16,00 sati. Dolazak pred crkvu sv. Jakova u Međugorju planiran je u 17,30 sati. Organizatori su župa Krista Kralja i Udruga Zavjet Gospi.

Zanima te i ovo?
Peti dan Mladifesta, 5. kolovoz 2021. Mons. Luigi Pezzuto: NOSITE SVIJETU ISUSA KRISTA
05. August 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.