Dobrodošli u Angellum svijet!

Već skoro godinu dana 'čudesno stvorena' Angellum platforma slavi život.

Prvi put na našim prostorima možemo pronaći čitav jedan svijet koji svakom rečenicom i svakim svojim segmentom slavi čovjeka i njegovo jedinstveno i čudesno postojanje.

Prije nepunu godinu dana, svjetlo dana je ugledala Moja priča, prva katolička radosnica koja kroz jedinstvene tekstove i dizajn prati najvažnije korake jednog djeteta, od rođenja do 10-e godine života. Krenuvši ponizno, ali ustrajno, Moja priča je došla do mnoštva srdaca i života. Komentari onih kojima je došla u ruku su davali vjetar u leđa da ova misija i vizija slavljenja života iz dana u dan postaje sve bolja i bolja.

Pola godine kasnije, na svijet je došao guestbook Creating memories, jedinstvena knjiga uspomena, koja svaki Vaš bitan događaj može sačuvati zauvijek. Sa prostorom za crteže/mini fotografije i tekst, otima se današnjem vremenu prolaznih fotografija i uspomena te svaki Vaš trenutak, bilo krstitke, vjenčanje, djevojačku kao i bilo koje drugo događanje sa uzvanicima, čuva poput škrinje sa blagom, koju uvijek možete otvoriti i tako vratiti taj poseban osjećaj pripadnosti i ljubavi.

Da bi zaokružili cijelu priču i podigli svu ovu čudesnost na najviši mogući nivo, najviše zbog svih srdaca koja je Angellum osvojio i koji su nam dali do znanja koliko su im životi uljepšani njegovim dolaskom u njihove živote, stavili smo srce i vrijeme u stvaranje Angellum svijeta. Digitalizirali smo pristup Angellum platformi te na web stranici http://angellumworld.com možete napraviti profil sa jedistvenim aktivacijskim ključem koji dobijete pri kupnji Moje priče. Angellum svijet je čudesno stvoreni virtualni svijet koji svakodnevno može obogatiti Vaš svijet. Sa vlastitim profilom kojeg kao roditelj kreirate djetetu, mogućnošću povezivanja sa drugim profilima (prijatelji i rodbina), dobivate i mogućnosti slanja poruka, objavljivanja fotografija kao i preuzimanja sadržaja poput bojanki.

Naravno, to nije sve! Najzanimiljiva će zasigurno biti pisma koja će roditelji pisati jednom godišnje svom djetetu, međutim bez mogućnosti mijenjanja sadržaja naknadno, jer se pisma zaključavaju! Osim pisama, na raspolaganju imate i cijeli timeline za pisanje statusa svaki dan, odnosno vođenje virtualnog dnevnika. Poručujemo da je ovo tek početak i da će Angellum svijet svakim danom postajati sve bolji i bolji. Sve upute kao i tutorijali za korištenje biti će objavljivani u narednim danima na https://angellum.hr blogu.

Za sva pitanja možete nam se obratiti putem inbox-a na društvenim mrežama: Facebook i Instagram.

Email-a: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Angellum možete pronaći na sljedećim mjestima PRONAĐI NAS!

Tagged under