Donosimo zanimljiv osvrt poznatog hrvatski karizmatika, teologa, novinar i publicista  Dražena Bušića:

Iako nitko od znanstvenika ne može baš s nikakvom sigurnošću predvidjeti kada će biti proizvedeno novo cjepivo protiv virusa Covid 19 i kako će djelovati na ljudski organizam, sa svih strana ga zazivaju i vesele mu se kao spasitelju.

Na mrežnim stranicama Billa Gatesa nećete pronaći gotovo ništa osim opsesije ovom idejom: cjepivo i jedino cjepivo je to što nam treba i to što prije! Iako laik na tom području, Gates ipak zna da se to ne može postići preko noći. Tako priznaje da za dobro i pouzdano cjepivo treba optimalno 5 godina istraživanja. Tako je bilo sve do sada, ali on se nada da bi se u ovom slučaju taj istraživački put mogao skratiti na 1,5 godinu. Priznaje da je to vrlo optimistično i da sama struka ne zna kako će se to novo DNK cjepivo ponašati u ljudskim tijelima. Ono bi trebalo buditi samoobranu organizma za vrijeme napada virusa. To je nešto novo i priznaje da se još ne zna da li bi se uzimalo odjednom ili u dozama. Gates ne bi bio zadovoljan ako to novo cjepivo ne bi bila zaštita za najmanje 60% stanovništva. Tako daje usporedbu s cjepivom protiv sezonske gripe (od koje je u 2018. umrlo 50 milijuna ljudi diljem svijeta) koje štiti u slučaju 45% pacijenata. Da dobro ste čuli! Ako to kaže Gates onda to mora biti točno, on je dobro informiran, iako cijeli svijet misli da je zaštita 100%. I još nešto, tako dobro informiran, priznaje da će i pored najboljeg cjepiva protiv Covida 19 starija populacija ostati i dalje nezaštićena. Halo ljudi, ovaj lik jezičavac kakav je, sam priznaje da ništa, baš nikakvo cjepivo neće moći zaštiti stariju populaciju. Postavlja se pitanje, pa čemu onda sve to ako mladi i zdravi uz malo mjera zaštite i liječenja sami sebi mogu uspješno pomoći? Unatoč ovom samopriznanju Gates već naručuje 7 milijardi doza cjepiva, praktično za cijeli svijet. On ima novac, on to može, a Svjetska zdravstvena ga u tome slijedi i podržava.

Alternativa cjepivu je lijek, ali kada ste o tome čuli u medijima? Vrlo rijetko, kako i ne bi kad mediji orkestrirano udaraju u isti bubanj: cjepivo, cjepivo, cjepivo! Još prije kojih desetak godina David Rockefeller osnivač Družbe Bilderberg je rekao „Zahvalni smo Washington Postu, New York Timesu, Time Magazinu i drugim velikim publikacijama čiji su direktori prisustvovali našim sastancima i poštovali svoja obećanja o diskreciji gotovo 40 godina. Bez njihove šutnje bilo bi nemoguće razviti naš plan za svijet jer bi u suprotnom bili izloženi svjetlima javnosti tijekom tih godina. No, svijet je sada sve sofisticiraniji i spreman je marširati prema novom svjetskom poretku…“ A što želi NWO? Novu svjetsku vladu koju je za vrijeme ove krize glasno zazvao i princ Charles, budući engleski kralj. Prema učenju Helene Blavatsky čovječanstvo treba i „novoga učitelja“, koji će po svemu sudeći biti antikrist. Ova kriza je k’o naručena za uspon antikrista koji bi se stvarno i mogao pojaviti kao kakav spasitelj već sada dobrano devastiranog čovječanstva u svakom pogledu. Ne mogu sa sigurnošću reći da će se to zaista dogoditi, samo promatram znakove.

Vratimo se na temu. Čovječanstvo treba lijek, a ne sumnjiva cjepiva. Ali paradoks je u tome da lijek već postoji. Mnogi koriste razne biljne preparate za ublažavane tegoba i čine sve što mogu da se infekcija ne spusti u pluća gdje nastaju ozbiljne komplikacije. Prema riječima američkog liječnika Rashida Buttara lijek postoji. U svojim brojnim govorima, od kojih je većina uklonjena s drušvenih mreža, po svemu sudeći kao prijetnja NWO-u, lijek se koristio u nekoliko američkih bolnica i to uspješno. Radi se o dvokomponentnom lijeku kojega čine supstance za jačanje imuniteta i antibiotik. I simpomi bolesti su se kod mnogih povlačili za 4-5 dana. Ali to nije ono što želi NWO. Oni, moguće, žele cjepivo u kojemu bi moglo biti svega, raznih sumnjivih supstanca, a upućeni sumnjaju čak i nanočipova za kontrolu cjelokupne svjetske populacije.

Za kraj da vas pitam: što ćete učiniti vi i vaš dom ako do ovoga dođe? Hoćete li se cijepiti ili ne, ukoliko će takav izbor uopće postojati?! No, recimo da ćete moći odabrati, s jedne strane biti “savjestan građanin“, a s druge “bioterorist”? Kako ćete postupiti? Ne čini li vam se to kao represija, i ako do nje dođe, kao uvod u neki novi svijet koji je, ako ćemo zapravo, već tu oko nas?

Više pročitajte OVDJE.

Autor: Dražen Bušić/snaga-za-zivot.hr

Zanima te i ovo?
Fra Mario Knezović: Molitva koju Bog čuje. Kako moliti?
06. May 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.