Kako bi vozače upozorili da se ne parkiraju na mjesta predviđena za osobe s invaliditetom, Split Parking je u sklopu kampanje ”Želiš li se mijenjati za mjesto?” postavio skrivenu kameru u garaži jednog trgovačkog centra u Splitu.

Djelatnici Split Parkinga obilazili su garažu te tamnom ceradom s oznakom invalidnosti pokrivali automobile vozača koji su se parkirali na mjesta za osobe s invaliditetom. Ljudima je bilo jako neugodno kada su se vratili do svojih automobila te su s nevjericom i sramom dizali postavljene cerade.

”Oprostite, ovo mi je velika opomena”, ispričavali su se redom posramljeni vozači djelatnicima Split Parkinga, a neke od njih je osim njih dočekao i mladić u kolicima, čime je situacija postala još neugodnija.

”Lijenost nije invalidnost, misli gdje parkiraš”, pouka je videa, a naslovljen je ”Neka svima ovo bude još jedna opomena”.

”Dio naših sugrađana na teži je način naučio kako ne treba parkirati na mjesta za osobe s invaliditetom ako na to nemaju pravo. Nemojte biti jedan od njih, mislite gdje parkirate!”, poruka je na kraju videa, prenosi 24 sata.

Zanima te i ovo?
Pozvani smo biti blagoslov za druge
18. May 2021.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.