Na portalu Knjiga čuda osvanula je divna objava djevojke koja radi u jednom kafiću.

Potaknuta događajem,svoje iskustvo podijelila je javno a njen status 'lajkalo' je na tisuće mladih koji su prepoznali što je osnovna bit školovanja osim znanja.Bravo profesore,dali ste nam svima lekciju.Bez obzira na zanimanje,najvažnije zanimanje je biti čovjek i sagnuti se čovjeku u nevolji ma kakva god da bila.A objava ide ovako...

'Radim u jednom kafiću u čijoj je blizini nekoliko fakulteta i srednjih škola. Svako jutro dolazi jedan profesor na kavu, mlad momak, nekih možda 26 godina. Svako jutro je gužva da moramo dvije raditi u smjeni.

To jutro kolegica javlja da neće moći doći, a gužva ogromna. Sve na mene palo, plivam u poslu, ne stižem sve, svi nekako nervozni i živčani, a taj profesor me totalno šokirao. U jednom trenutku diže se od svog stola, od svoje kave, prilazi mi, uzima od mene tacnu i kaže meni “stoj za šankom ja ću na stolove:” Ostala sam u šoku.

I on oko stolova, posluživa, donosi posuđe, prazni pepeljare, poslužuje goste, a ja na šanku izbacujem. Ako dva sata kada je gužva pala, on ostavlja tacnu, plaća kavu, a ja mu zahvaljujem. On samo sa smješkom odgovara “radio sam i ja kao konobar da fakultet platim, znam kako ti je”, okrene se i ode. Obožavam ga!'

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 18.1.2020.
18. Gennaio 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.