Gospođa Marija (70) podijelila je svima svoju istinitu ljubavnu priču, koja je oduševila svijet.

Moj dragi suprug Ivan i ja bili smo u braku 46 godina. Svakog Dana zaljubljenih on bi mi poslao buket najljepšeg cvijeća uz koji bi stigla i poruka od pet jednostavnih riječi:”Moja ljubav za tebe raste”. Četvero djece, 46 buketa i život prepun ljubavi bili su njegova ostavština u trenutku kada je prije dvije godine preminuo – napisala je gospođa Marija.

Na prvi Dan zaljubljenih koji je trebala provesti sama, 10 mjeseci nakon što je izgubila supruga, Marija je bila šokirana kada joj je stigao prekrasan buket. Bio je od Ivana. Ljuta i slomljenog srca nazvala sam cvjećarnu kako bih im objasnila da je došlo do greške.

Oni su mi objasnili:”Ne, gospođo. Nije u pitanju greška. Prije nego što je preminuo, vaš je suprug platio dosta godina unaprijed i tražio da mu jamčimo da ćete vi i dalje dobivati cvijeće na Dan zaljubljenih.
Sa srcem u grlu poklopila sam slušalicu i pročitala poruku koja je bila zakačena za buket. Na njoj je pisalo: ”Moja ljubav za tebe je vječna”- objavila je Marija.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 7.12.2019.
07. Dicembre 2019.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.