Ljubav ne broji kromosome. Njihovi roditelji odabrali su život!

Nicole Powell objavila je video snimku svog sina Raycea kako pjeva svome mlađem bratu Trippu koji je rođen s Down sindromom. Nije mogla ni zamisliti da će ovaj svakodnevni trenutak osvojiti milijune srca diljem svijeta, piše Aleteia.

U videu možemo vidjeti kako Rayce pjevuši Trippu nježno ga držeći u naručju:

"Potrošio bih 10.000 sati i još 10.000 ako je toliko potrebno da upoznam tvoje srce. Možda nikad ne uspijem, ali trudit ću se. Voljet ću te 10.000 sati ostatka svog života"

Pjesmu u originalu izvode Dan + Shay i Justin Bieber a zove se „Deset tisuća sati“ te se sasvim uklopila u ovu priču o ljubavi koja se odvija u životu ove prekrasne obitelji koja je nedavno predstavljena u njihovom lokalnom večernjem informativnom programu. Njihova priča o bratskoj ljubavi i roditeljima kojima su liječnici predložili pobačaj a koji su umjesto toga odabrali život obišla je svijet.

"Ljubav ne broji kromosome", kaže Nicole istaknuvši kako je ovaj glazbeni trenutak u njihovoj obitelji svakodnevna pojava: "To je način na koji se povezuju."

Snimka je objavljena na Facebooku prošlog tjedna, video je sada pogledan više od milijun puta, a mudrost velikog brata Raycea dotakla je mnoge poukom koju je ostavio.

Bebin otac, J.J. Grieves, koji se također pridružio razgovoru: "Potrebno je malo više vremena za učenje i malo više brige i više ljubavi, ali nije li to ono što svima zapravo treba?"

"Voljela bih da mogu odgovoriti na sve komentare, Rayce i Tripp su se družili i bili u u vezi još dok mi je bio u trbuhu! Hvala svima što volite moje slatke dečke" - zahvalila je majka na svom Facebook profilu

Prevela Erika Radovic|Medjugorje-info.com

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Kako je biskup Portugala pobijedio epidemiju
18. Aprile 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.