Dečko je zaprosio svoju srednjoškolsku ljubav na njen zadnji dan kemoterapije. Lucas D'Onofrio je isplanirao iznenađenje za svoju dugogodišnju djevojku Tamaru Bruzzo na njen zadnji dan kemoterapije. Tamari je dijagnosticiran ne-Hodhkinov limfom i liječnici su joj odredili šest tura kemoterapije.

Kada je došla na zadnju turu, u bolničkoj sobi čekalo ju je iznenađenje! "Želio sam da to bude simbol zatvaranja poglavlja o raku u njenom životu te otvaranja novog poglavlja s našim životima zajedno," rekao je Lucas. Za pretvaranje bolničke sobe u mjesto za romantičnu prosidbu iskoristio je 100 svijeća, 60 balona, 100 rukom rađenih buketa ruža i 60 isprintanih fotografija Tamare.

U pripremanju mu je pomoglo 30 članova njihovih obitelji, prijatelji te bolničko osoblje. Nakon što je Tamara rekla ‘Da', vani je krenuo vatromet. Lucas je predložen za nagradu Najbolja prosidba svih vremena.

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Ivan Dragičević: Gospina poruka za cijeli svijet
25. Maggio 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.