Izvršna direktorica StemExpress-a u četvrtak je na sudu priznala da njezina biotehnička tvrtka medicinskim istraživačima isporučuje srca i netaknute glave fetusa, piše Life Site News, donosi Narod.hr

Na preliminarnom saslušanju Davida Daleidena i Sandre Merritt iz Centra za medicinski napredak (CMN) također je priznala da djetetova glava može biti prikovana za bebino tijelo ili da se može “otrgnuti.”

“To je posebno grozno priznanje, ali postavlja se pitanje: kako su dobili ovu potpuno netaknutu ljudsku djecu?”, Kaže Peter Breen iz društva Thomas More, koje zastupa Daleidena na saslušanju.

“Ako imate fetus s netaknutom glavom i netaknutim tijelom i netaknutim ekstremitetima, to bi moglo značiti da se dijete rodilo živo, a potom da su im izrezali organe ili da je to dijete žrtva ilegalnog pobačaja s djelomičnim rođenjem”, rekao je za LifeSiteNews.

“Oboje su jeziva i nasilna djela.”

Daleiden i Merritt iz Centra za medicinski napredak optuženi su za 15 krivičnih djela nezakonitog snimanja povjerljivih podataka u vezi s video snimcima pod tajnim podacima koji su objavljeni 2015. godine nakon trogodišnje tajne istrage kupovine i prodaje dijelova tijela djeteta, što je krivično djelo.

Prikriveni snimljeni videozapisi otkrili su da je Planned Parenthood u Kaliforniji koristio StemExpress kao savjetnika za stručna znanja i performanse, ali je biotehnička tvrtka prekinula vezu s tvrtkom Planned Parenthood ubrzo nakon što je otkrivena trgovina dječjim dijelovima tijela.

Pravni tim Centra za medicinski napredak tvrdi da je tajno snimanje dopušteno kad se radi o istrazi nasilnih zločina.

Sud je u četvrtak pogledao video snimke izvršne direktorice StemExpressa, identificirane kao Doe 12, koji se u svibnju 2015. sastao s Daleiden i Merritt, koji su se predstavljali kao vlasnici biotehničke tvrtke.

Doe 12 kaže u videu da postoji velika potražnja za “sirovim fetalnim tkivom”, te da je izuzetno krhko neuronsko ili moždano tkivo najbolje isporučiti u lubanjskom svodu ili glavi, nakon čega Daleiden kaže: “Samo provjerite da su oči zatvorene.”

Odvjetnik Breen na sudu je rekao da se StemExpress spominje u vezi sa studijama sa Sveučilišta Stanford, gdje se koristila Langendorff-ova perfuzija, tehnika koja živuće srce, odnosno srce koje kuca.

“Isporučuje li StemExpress fetusna srca Stanfordu?”, pitao je Doe 12.

Iako je isprva oklijevala odgovoriti na kraju je priznala:

“Da, pružili smo tkivo srca Stanfordu.”

Također je priznala da su fotografije Centra za medicinski napredak točne i da je ponekad bebin netaknuti lubanjski svod pričvršćen na bebino tijelo, a ponekad nije.

Breen je takožer ispitivao Doe 12 u vezi s obrascem za Planned Parenthood koji je StemExpress koristio 2015. godine.

Bivša tehničarka StemExpress-a Holly O’Donnell poslala je Centru za medicinski napredak obrazac pristanka Planned Parenthooda.

Također je predstavljena u dva videozapisa Centra za medicinski napredak u kojima je grafički detaljno opisala postupak razvrstavanja rastavljenih ruku i nogu pobačenih beba.

Ročište se nastavlja u utorak, a Doe 12 se vraća sljedeći tjedan kako bi završila svoje svjedočenje.

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Obilježavanje međunarodnog Dana osoba s invaliditetom
03. Dicembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.