U omotnicama je svaki zaposlenik dobio nevjerojatan bonus

Bliži se kraj godine kada mnogi zaposlenici razgovaraju o božićnicama i bonusima, nadajući se uvećanim plaćama tijekom ovog mjeseca darivanja. O onome što se dogodilo zaposlenicima tvrtke za nekretnine u Marylandu većina može tek sanjati.

CNN prenosi da je tijekom domjenka kompanije St. John Properties, tvrtka svojim zaposlenicima uručila crvene kuverte. U omotnicima je 198 zaposlenika tvrtke dobilo iznenađujuće bonuse od (u prosjeku) 50.000 američkih dolara ili oko 330 tisuća kuna. Ukupni iznos svih bonusa iznosio je oko deset milijuna dolara.

"Kada sam otvorila omotnicu, nisam mogla vjerovati", kazala je Stephanie Ridgway, asistentica voditelja projekata. "Nisam mogla vjerovati što sam vidjela. Nemam uopće riječi da opišem kako sam se osjećala, bilo je upravo nevjerojatno. Još sam u šoku. Ovo mijenja život", dodala je.

Predsjednik kompanije Lawrence Maykrantz objašnjava da je firma ostvarila svoje glavne ciljeve pa su htjeli napraviti nešto veliko za radnike koji su u tome pomogli.

Svaki zaposlenik primio je iznos temeljen na broju godina koje je proveo radeći u kompaniji. Najmanji iznos bio je 100 dolara (za tek zaposlenu osobu koja još nije niti počela raditi), dok je najveći iznosio 270 tisuća dolara.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Započinje velika devetnica sv. Josipu
20. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.