Vjernica, 97 godina, bila je jako posvećena Gospi.

Veliko čudo među liječnicima, sanitarnim djelatnicima i redarstvenicima.

Sestra Giuseppina (Josipa) umrla je gotovo kao stogodišnjakinja i upravo u trenutku prelaska na drugi svijet, na lijevoj ruci neobjašnjivo joj se pojavio natpis s imenom "Marija". Radi li se o Čudu ili o jednostavnoj sugestiji? Vijest o čudnom fenomenu proširila se i puno je ljudi pohitalo iskazati poštovanje posmrtnim ostacima Anne Celsa Manzone (njezino svjetovno ime) smještenim u samostanu časnih sestara Svete Ane. Izvanredno je to što je Giuseppina bila jako posvećena Gospi i njezina smrt došla je upravo u jutro 13. svibnja 2014. godine. 13. svibanj, sjetimo se, godišnjica je prvog prikazanja u Fatimi. Je li to slučajnost?

Toga jutra stanje se znatno pogoršalo i nekoliko sati kasnije nastupila je smrt. U trenutku potvrde smrti, liječnici i sanitarni djelatnici primijetili su na lijevoj ruci vjernice kako se pojavio jedan natpis svijetle boje, dugačak dvadesetak centimetara. Grafija, iako infantilna, dozvoljava da se jasno raspoznaju slova riječi "Marija", a čin je jako iznenadio sve prisutne.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
MILOST NOĆNOG KLANJANJA Papa se ne odvaja od krunice koja je uvijek uz njega, a evo i zašto
14. Aprile 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.