Prodao je više od 80 milijuna albuma diljem svijeta, stoga postoji velika mogućnost da ste već čuli nevjerojatan operni glas Andrea Bocellija.

Ali jeste li znali da je praktični katolik?

Nedavno je na Facebooku progovorio o svom duhovno važnom posjetu Svetoj zemlji.
 
'Kao vjernik, kršćanin, praktični katolik', napisao je na svojoj službenoj Facebook stranici, 'kad sam bio na rijeci Jordan osjetio sam potrebu izraziti svoju predanost, moleći se na mjestu gdje je naš Gospodin Isus bio kršten...'
 
Napisao je kako je tamo 'zrak ispunjen svetošću, a voda teče duhovnošću i molitvom' te cijelo mjesto čuva 'uspomenu na davni, ali ipak relevantan događaj koji je promijenio povijest čovječanstva i svijeta'.


Bocellijeva majka je također katolkinja, a njezin ju je liječnik, kada je malog Andreu još nosila u svojoj utrobi, savjetovao da prekine trudnoću jer je prognozirao kako će se dijete roditi s invaliditetom.

Ona je ipak odlučila roditi, a liječnika je to potaknulo na promišljanje o vlastitim stavovima o pobačaju. Na kraju je ispalo kako je liječnik bio u pravu: Bocelli je rođen s lošim vidom koji je na kraju završio sljepoćom!
 
Ali to Bocellija nije spriječilo da se otkrije kao nevjerojatan dar svijetu! Budući da nije mogao vidjeti, počeo je pjevati te je svojim glasom dotaknuo živote milijuna ljudi širom svijeta.

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 10.7.2020.
09. Luglio 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.