PAPA FRANJO ovog tjedna boravi u SAD-u, a mnogi su ga poželjeli osobno upoznati i prokomunicirati s njim.

Jedna od njih je i 5-godišnja Sophie Cruz, koja je prošla kroz policijski kordon kako bi došla do njega i dala mu pismo koje je sama napisala, piše Washington Post.

Sophie je inače kćer dvoje ilegalnih imigranata, koju su zaštitari prvo pokušali spriječiti u pokušaju da dođe do pape, no njegova je intervencija djevojčici omogućili da ga upozna.

Došle je do njega, a on ju je zagrlio i poljubio u obraz te prihvatio njezine poklone. Sophie živi u strahu da že njezini roditelji biti deportirani, a svojim je potezom htjela ukazati na potrebu za promjenom pravila o imigrantima u Americi."Moji prijatelji i ja volimo se bez obzira na boju kože", rekla je u pismu te kasnije dodala kako se nada da Papa može doprinijeti promjeni američkog zakona o imigrantima.

"Htjela sam papi Franji reći da sam tužna i da se nadam da on može pričati s predsjednikom Kongresa i legalizirati boravak mojih roditelja u Americi jer se svakodnevno bojim da će ih jedan dan oni maknuti od mene", rekla je za Guardian.

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Evanđelje dana, 16.1.2021.
16. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.