Predsjednik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine kardinal Vinko Puljić, nadbiskup metropolit vrhbosanski, u subotu 20. veljače 2021. u 18 sati u katedrali Srca Isusova u Sarajevu slavit će Svetu misu za sve preminule od koronavirusa u Europi te posebno u Bosni i Hercegovini i tako se pridružiti inicijativi koju je pokrenulo Tajništvo Vijeća europskih biskupskih konferencija (CCEE). Toga dana u večernjim satima u katedrali sv. Bonaventure u Banjoj Luci Svetu misu za preminule od koronavirusa također će slaviti biskup banjolučki mons. Franjo Komarica.
Leggi tutto...

U posljednje vrijeme ponovno se susrećem s ogorčenim, ljutitim, razočaranim i rastuženim predbacivanjem nekih gorljivih molitelja jer je iz Krunice Božjega milosrđa “izbačeno” ime Isusovo… Neki “poučavaju” druge kako “nikako nije dobro Isusa nazivati zamjenicom”… Svetoj Faustini za imendan, danas 15. veljače, i na dan rođenja za Nebo njezina duhovnika bl. Mihaela Sopoćka, vraćam dugo vremena neisplaćeni “dug”: dati pojašnjenje zašto je ime Isus “izbačeno” iz Krunice Božjega milosrđa… Ukratko: jer ga u zazivu koji se ponavlja u desetici Krunice nikada nije ni bilo! Što pod time mislim? Krenimo redom…
Leggi tutto...

Zanima te i ovo?
Sveti Josip na čudesan način nacrtanu kuću na papiru pretvorio u pravi dom obitelji Mihanović
26. Febbraio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.