Osamdesetogodišnji argentinski Papa, koji se često moli zatvorenih očiju, priznao je da ponekad tijekom molitve i zaspi, te dodao da se isto znalo dogoditi mnogim svecima.

"Ponekad zaspim dok se molim", rekao je Papa Franjo u intervjuu za katoličku televiziju Catholic TV2000, koji je u utorak objavljen na YouTubeu, izvještava Guardian.

"Isto se događalo i svetoj Terezi", rekao je Papa te dodao da su vjernici pozvani da se tijekom molitve osjećaju kao djeca u naručju oca, što potiče poriv za drijemanjem.

Iako je Papa često veseo i entuzijastičan kada se susreće s vjernicima, tijekom molitve se često pokloni te zatvori svoje oči, zbog čega njegov izraz lica poprimi izgled ozbiljnosti.

Iako je neprestano zauzet, Papi energiju daje njegov san nakon ručka, kao i zdrav režim spavanja. Naime, Papa svaku večer ide spavati oko 21 sat, a budi se u četiri ujutro, prenosi Dnevnik.hr.

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Jona - srce čovjeka koji (ne) želi surađivati s Bogom
24. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.