Počeo je evangelizirati i svjedočiti ljudima o svome "bivšem" životu. Napisao je i knjigu u kojoj opisuje sva svoja iskustva.

John Ramirez, čovjek koji se bavio raznim okultnim praksama objašnjava kroz što je sve prolazio tijekom svog života kojeg je predao Sotoni. Osobno se susretao sa sotonom kao sljedbenik kulta “Santeria Cult”. Nanosio je zlo ljudima i bavio se astralnom projekcijom. Njegov je zadatak bio uništiti i “paralizirati” čovjekov duh, kaže da sve što se dešava odvija se u duhovnom svijetu. Mrzio je ljude i Boga. Svjedoči kako je svoju dušu prodao vragu i kako je s njim pričao kao što sada priča s čovjekom. Na dnu svoga života zavapio je Bogu i rekao da mu se objavi ako postoji.

Kaže da ga je Isus spasio i dao mu novi život. Za svog Spasitelja kaže da ga ne bi mijenjao za ništa više na svijetu. Počeo je evangelizirati i svjedočiti ljudima o svome “bivšem” životu. Napisao je i knjigu u kojoj opisuje sva svoja iskustva.

Pogledajte video u kojem John Ramirez donosi radosnu vijest svijetu:

dnevno.hr

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Katoličko sveučilište poziva studentice koje su samohrane majke da žive s umirovljenim redovnicama
29. Gennaio 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.