Papa Franjo je u petak u uoči molitve s praznog Trga sv. Petra kazao da smo zbog koronavirusa svi u "istom čamcu", slabi i dezorijentirani, ali istodobno važni i potrebni, svi pozvani zajedno veslati, svi potrebiti uzajamne utjehe. Na toj se lađi… svi nalazimo – rekao je Papa.

Prije klanjanja pred Presvetim i prije blagoslova Urbi et Orbi – Gradu i svijetu molio je "Gospodine, blagoslovi svijet, daj zdravlje tijelima i utjehu srcima, znamo da brineš o nama", ujedinivši cijeli svijet u molitvi  i dotaknuvši srca mnogih.

Izvanredni događaj i blagoslov koji se obično daje samo na Božić i Uskrs putem sredstava komunikaciju pratilo je milijune ljudi diljem svijeta a među njima je bila i jedna Talijanka koja je doživjela veliku milost.

Jedan je komentar tijekom prijenosa uživo putem društvene mreže Facebook otkrio veliko obraćenje na kršćanstvo. Žena je rekla da je agnostik, ali sada vjeruje, piše ChurchPOP.

"Nikad nisam vjerovala, oduvijek sam bila agnostik. No ipak sada sam ovdje u suzama i molim se da sve ovo čim prije završi. Bože, zaštiti ljude koje volim. Samo želim ponovno zagrliti svoju obitelj", napisala je u komentar.

lara-eugeni-komentar.jpg

Foto: facebook

POGLEDAJTE TAJ TRENUTAK BLAGOSLOVA S PRESVETIM.

Prevela Magda Ivanov/Medjugorje-info.com

Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Pater Arek Krasicki: Sam Bog Isus Krist moli za tebe. Čuješ li ovo?
27. Maggio 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.