Gostujući na Radio Dalmaciji pjevačica Doris Dragović progovorila je o Crkvi i odnosu s Bogom.

Pjevačica Doris Dragović (58) gostujući na Radio Dalmaciji progovorila je o tome zašto se povukla s javne scene te zbog čega ju sve češće možemo vidjeti na sceni, a ne na pozornici.

- U jednom sam trenutku došla doslovno do zida. Nisam više imala što dati. Osjećala sam se da ću se ugušiti. U meni je vrištalo da se odmaknem sa scene. Trebala sam se obnoviti i regenerirati. Jednostavno, svi jednom dođemo do točke kad više ne možemo. To je život. Ako se čovjek ne razvija i ne napreduje, stagnirali smo - ispričala je Doris gostujući na Radio Dalmaciji u emisiji Ive Perkušića.

"Crkva mi znači sve. Sve sam svoje stavila na tu kartu i dozvolila Bogu da mi pomaže i da me vodi. On nije tašt i skrušeno čeka negdje ispred naših vrata da mu ih otvorimo i pustimo ga u naše živote. Molitva mi puno znači u svakodnevnom životu. Podsjeća me na to odakle sam došla i gdje idem te tko sam sada", ispričala je Doris Dragović za Radio Dalmaciju pišu 24sata.

Iako je krasi epitet 'glazbene dive', kaže da ne voli da je tako etiketiraju.

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Osnivači zaklade Oca Ante Gabrića pustili u zrak krunicu načinjenu od balona
28. Marzo 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.