Dogodilo se to u Francuskoj 1962. Godine. U gradiću Stoltenu izgorjela je kuća Jeana Batista Leconta.

Međutim tragedija je u tome što nije izgorjela samo kuća, nego su zajedno izgorjeli on, njegova žena i dva sina, Rene i Jean. Izgorjela cijela obitelj. Požari i tragedije događaju se, međutim, ono što ovaj slučaj čini posebno teškim jest to što muž, žena i dva sina nisu morali izgorjeti.

Naime, oni su na vrijeme izišli iz kuće koja je bila u plamenu i čak su pomagali vatrogascima oko gašenja požara. U jednom trenutku otac se sjetio da mu je u kući ostalo nešto zlata. Skočio je odmah i uletio u kuću da spasi zlato. Kako se ubrzo nije vratio, njegova žena skočila je za njim kako bi vidjela što se događa. Kako se ni ona nije odmah vratila, skočila su obojica sinova i uletjela u kuću vidjeti što je s roditeljima.

U tome trenutku kuća se oborila na njih četvoro. Vatrogasci su kasnije pronašli četiri karboniziran tijela u zgarištu i ruševinama. Zbog nekoliko grama zlata cijela obitelj stradala. Gospodine, poštedi nas od toga!

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Demant vijesti o navodnom prelasku bratića i sestre kardinala Puljića na islam
18. Aprile 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.