Započeo Malonogometni turnir "MEĐUGORJE 2015."

Sinoć je na SRC centru "Ćorkov dolac" započeo Malonogometni turnir "MEĐUGORJE 2015.".

Da su se ljubitelji malog nogometa u Međugorju zaželjeli dobrih utakmica, poteza, borbene igre, druženja, pokazale su ispunjene tribine. Gledatelji su prvu večer mogli gledati tri vrlo dobre utakmice, uživati u turnirskom restoranu, ali i sudjelovati u humanitarnoj tomboli čiji je prihod išao za Majčino selo u Bijakovićima. Upravo je ravnatelj Majčina sela fra Dragan Ružić blagoslovio i službeno otvorio ovaj turnir koji se već treću godinu zaredom organizira u Međugorju.

U prvoj utakmici večeri sastali su se momčad "Taxi 3" te "Caffe bar Čiko". Na krilima raspoloženog Valentina Ilića pobjedu od 7:3 izborila je momčad "Caffe bar Čiko".

Druga utakmica večeri donijela je sraz, publici najdraže domaće ekipe "Litar-Litar", te Udruge "Hercegovac Dračevo". Iako je ekipa Udruge "Hercegovac Dračevo", slovila za favorita u ovoj utakmici, gledali smo njihov potop, te pobjedu ekipe "Litar-Litar" rezultatom 8:2. Momčad Udruge "Hercegovac Dračevo" u samom startu utakmice povela je 2:0 i činilo se kako će lagano pobijediti ovaj susret. No, Mario Bencun iz ekipe "Litar-Litar" nije mislio tako. Svojim majstorijama, te s dva pogotka (poslije je pridodao i još jedan za hat-trick) prvo je izjednačio rezultat, da bi nakon toga s još šest laganih pogodaka slavili s visokih 8:2.

U trećem susretu večeri sastali su se "MZ Dretelj" i ekipa "Sušak benz Čapljina". Iako je do 3 minute prije kraja momčad "Sušak benz Čapljina" vodila rezultatom 1:0, dogodio se veliki preokret te je pobjedu odnijela momčad "MZ Dretelj" rezultatom 3:1.

Turnir se nastavlja večeras s nova tri zanimljiva susreta:

20:15 MNK Stolac - B.C. OIL Međugorje
21:15 AUTO PLAZA POLOG - CAFFE BAR GAGA MOSTAR
22:15 SMILJE I BOSILJE ČAPLJINA -LOGOS CENTAR MOSTAR

Dođite i budite dio spektakla- "MEĐUGORJE 2015."