Vjera, rad i upornost: Vraća li se Blanka Vlašić natjecanjima?

Dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis, Blanka Vlašić, počela je skakati na treninzima. Njezin je otac, Joško Vlašić, potvrdio kako Blanka više ne osjeća tako snažnu bol, pa bi nakon duge pauze konačno mogla na skakalište, pišu Sportske novosti.

Blanka je spas nakon ozljeda pronašla u vjeri, i nikada nije odustala, trenirala je koliko je mogla i tražila rješenje za velike muke koje joj je zadavala Ahilova tetiva. Na svom je Instagramu objavila nekoliko videa, pa na jednom čak i preskače letvicu.

“Ne bih htio puno govoriti o tome. Kao što se kaže, slika govori više nego tisuću riječi, pa tako i ove snimke. Na tome bih se zasad ograničio, ne bih previše širio priču. Vidjeli ste i sami što se događa, naravno da to budi nadu u svima nama da bi ovo mogla biti godina nečega boljega”, kaže za Sportske novosti Blankin otac Joško.

“Dvorana definitivno ne dolazi u obzir, ali ljetni dio sezone, to je moguće. Jasno je da bi SP u Dohi za nas bio krešendo, to je naša velika želja, ali idemo korak po korak, bez neke velike euforije, ali s dobrom vibrom i postojanom željom da se napreduje”, otkrio je.

Narod.hr

Tagged under