Škola nogometa Međugorje ostvarila veliki uspjeh na turnirima u Dubrovniku i Bijeljini

Škola nogometa Međugorje, nastupala je na dva jaka turnira u Dubrovniku, gdje su osvojili zlato i u Bijeljini gdje su osvojili srebro.

Nogometaši rođeni 2006. godine i mlađi pobjednici su 9. izdanja Memorijalnog međunarodnog turnira ‘Antonio Prlenda’, koji je u organizaciji Nogometnog kluba GOŠK Dubrovnik 1919. odigran ovog vikenda u Lapadu. Valja napomenuti da je i Dinamo Zagreb pao od ekipe Međugorja, piše Večernji List.

U konkurenciji od osam klubova Međugorje je u finalu na penale dobilo Vukovar. Treće mjesto zauzeo je Dinamo Zagreb.

Valja napomenuti da su dečki iz Međugorja na otvaranju turnira u skupini nadigrali Dinamo rezultatom 2:0, te Župu Dubrovačku 9:0.

POLUFINALE:
Međugorje- HNK Slaven Gruda 7.1
FINALE:
Međugorje – Vukovar 0:0, penali 2:0

Najbolji strijelac je Mislav Čutuk (Međugorje) sa 6 pogodaka, a najbolji igrač Danijel Prskalo (Međugorje)

Igrači rođeni 2005. godine i mlađe osvojili su srebro, na jakom turniru u Bijeljini, igrajući čitav turnir bez zamjene igrača.
10. međunarodni nogometni turnir “Stopama Save Miloševića”, u Bijeljini, okupio je ove godine 150 ekipa iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Italije, Rumunjske.

Međugorje je u skupini osvojilo prvo mjesto, a rezultati su:
MEĐUGORJE – SLOBODA TUZLA 2:1
MEĐUGORJE – PROLETER 0:0
MEĐUGORJE – RAD BEOGRAD 2:0
MEĐUGORJE – SARAJEVO FAMOS 1:0

Četvrtfinale:
MEĐUGORJE – VITEZ 4:0
Polufinale:
MEĐUGORJE – OFK BEOGRAD 1:0
Finale:
MEĐUGORJE – ŽELJEZNIČAR SARAJEVO 1:2

Najbolji strijelac – James Patrick Ostojić. Najbolji golman – David Miličević.

Čestitke našim dečkima i najboljoj školi nogometa na ovim prostorima. Ovo je primjer kako se s dijecom treba raditi i pokazatelj što je ova škola nogometa sve osvojila u zadnjih par godina. Ovom prilikom dječaci škole nogometa Međugorje zahvaljuju svojim roditeljima što su im omogućili da mogu trenirati i natjecati se i zahvaljuju svojim trenerima Nladenu Pervanu Mrđi, Danijelu Bajkuši, Mariju Prskalu Unani i Željku Akmadžiću Akmi i svim drugima koji na bilo koji način pomažu, navode iz škole, prenosi citluk.ba.

Fotografije možete pogledati OVDJE.