I ove godine Međugorje će ugostiti mnoštvo mladih rukometaša i rukometašica na desetom međunarodnom memorijalu «Stanko Sivrić» - Međugorje 2015.  Turnir je pod generalnim sponzorstvom Premier kladionice koja je podržala i prošlogodišnji Turnir.

U organizaciji Hrvatskog rukometnog kluba Međugorje, od 18. do 22. kolovoza 2015. godine održat će se memorijalni turnir «Međugorje 2015.», za mlađe uzraste koji se igra u čast preminulog istaknutog športskog djelatnika i bivšeg predsjednika kluba, Stanka Sivrića. Po deseti put Međugorje će dočekati desetine rukometnih ekipa iz Bosne i Hercegovine, regije, ali i iz inozemstva koje će uveličati ovaj tradicionalni međugorski festival rukometa.

“Prošle godine ugostili smo reprezentaciju Katara i mogu kazati da je to veliki uspjeh za naš Turnir. Ove godine imamo prijavu mlađe selekcije Indije za dječake u godištu 1998./99., no kako Indija nema ambasadu u Bosni i Hercegovini proces dobijanja viza ide sporije, ali nadamo se da će se i taj proces okončati uskoro i da će nam se ova ekipa pridružiti među ostalima”, kazao je Krešimir Pavlović, član Organizacijskog odbora Turnira.

Iz godine u godinu ovaj turnir privlači sve više mladih igrača i igračica iz regije i inozemstva. Ovogodišnji Međunarodni rukometni turnir u Međugorju, kao i dosada, bit će zapamćen kako po vrhunskoj kvaliteti prikazane igre, tako i po brojnosti ekipa i natjecatelja te izvrsnoj organizaciji i posjećenosti, zbog čega je s pravom svrstan u rang najjačih i najmasovnijih rukometnih turnira za mlađe uzraste u BiH i među jače u Europi.
“Realizacija Turnira ne bi bila moguća bez mnogobrojnih volontera uključenih u projekt kojima smo zahvalni i koji su svake godine uz Turnir. Budući da ove godine imamo kategoriju više u odnosu na prošlogodišnji Turnir, a to su dječaci i djevojčice u godištu 2004./05., naši volonteri će se pobrinuti da i najmlađi dobiju sportsku i tehničiku podršku koju zaslužuju”, istaknula je Iva Vasilj, članica Organizacijskog odbor Turnira.

Prijave su otvorene do 10. kolovoza, a svi zainteresirani više informacija mogu pronaći na službenim stranicama Turnira.Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
VJEČNI SJAJ NEPOBJEDIVE DOBROTE
18. Gennaio 2021.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.