Opet dokazao svoju veličinu, u znak zahvale policajcima dao vrijedan dar

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon srebra u Rusiji veličanstveno je dočekana u Zagrebu ispred 500 tisuća navijača, a sve je nadziralo više od 500 policijskih službenika

Domagoj Vida najnovijom je gestom još jednom oduševio javnost.

Reprezentativni je branič kao znak zahvale policajcima koji su odradili golemi posao za vrijeme dočeka Vatrenih, u Zagrebu, ali i u ostalim gradovima, darovao dres policajcima u svom Donjem Miholjcu.

"Kao zahvalu za sudjelovanje i angažman u dočeku člana nogometne reprezentacije Hrvatske prigodom povratka sa svjetskog prvenstva u nogometu u Rusiji i osvojene srebrne medalje u srpnju 2018. godine, Domagoj Vida uramio je nekoliko dresova sa svojim imenom i potpisima svih igrača hrvatske reprezentacije. Jedan takav dres, za uspomenu i sjećanje na dane ponosa i slave, poklonio je i Policijskoj postaji Donji Miholjac u znak zahvalnosti za osiguranje njegovog dočeka u Donjem Miholjcu", piše na stranicama Ministarstva unutarnjih poslova.

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon srebra u Rusiji veličanstveno je dočekana u Zagrebu ispred 500 tisuća navijača, a sve je nadziralo više od 500 policijskih službenika.

Tagged under