NOVO PRIZNANJE LUKI MODRIĆU Navijači birali i ostavili Ronalda daleko iza njega

Nakon što je proglašen najboljim igračem svjetskog prvenstva u Rusiji, a potom uvršten na listu kandidata za najboljeg nogometaša godine u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), Modrić je uvršten i u najbolju momčad World Cupa u izboru navijača.

Kapetan 'Vatrenih' je u izboru navijača sakupio najviše glasova, 65.177. Iza njega su brazilski veznjak Philippe Coutinho sa 59.093 glasova, te najbolji mladi igrač prvenstva francuski napadač Kylian Mbappe koji je sakupio 54.325 glasova, donosi Direktno.

Zanimljivo, Modrić je dobio dvostruko više glasova od portugalske zvijezde Cristiana Ronalda (31.971), dok Argentinac Lionel Messi nije niti uvršten u idealnih 11.

U najboljoj momčadi SP-a koja je posložena u formaciji 4-3-3 nalaze se Thibaut Courtois (Belgija) - Marcelo (Brazil), Raphael Varane (Francuska), Diego Godin (Urugvaj), Thiago Silva (Brazil) - Philippe Coutinho (Brazil), LUKA MODRIĆ (HRVATsKA), Kevin De Bruyne (Belgija) - Cristiano Ronaldo (Portugal), Harry Kane (Engleska), Kylian Mbappe (Francuska).

Tagged under