Nećete vjerovati čiju sliku Luka Modrić nosi na kostobranima!

Luka Modrić u dresu Real Madrida odigrao je 300 utakmica.

Stoga je Realov predsjednik Florentino Perez nakon utakmice Reala i Atlethic Bilbaa, koja je bila Modrićeva 300. utakmica došao u svlačionicu osobno mu čestitati i uručiti prigodni dres s prezimenom Modrić, ali i brojem 300, prenosi hkm.hr. Bila je to prigoda za kratak intervju u kojem je Modrić pokazao kostobrane koji mu puno znače. U svlačionici se Modrić fotografirao sa suigračima te poklonio dres u kojem je igrao. No, štitnike na kojima je slika njegove obitelji i Isus nije dao nikome, govoreći: “Ovo su za mene najvažnije osobe na svijetu”.

luka-modric-kostobrani.jpg

Od svog dolaska u Real iz Tottenhama 2012. godine Modrić je osvojio četiri Lige prvaka, jedan naslov španjolskog prvaka, četiri svjetska klupska prvenstva, tri Europska superkupa, dva Španjolska superkupa i jedan Kup kralja.

Podsjetimo, Luka Modrić proglašen je najboljim igračem Svjetskog prvenstva u Rusiji, najboljim igračem Europe po izboru UEFA-e, najboljim igračem svijeta u izboru FIFA-e The Best FIFA Men’s Player te najboljim igračem svijeta za 2018. godinu u izboru Ballon d’Or France Footballa. Prvi je Hrvat koji je osvojio navedena priznanja.

Tagged under