Vozačica je dobila pismo i čokoladu od mladića, a poklon je uskoro postao pravi hit na Facebook stranici.

Na Facebook stranici ‘Zakaj volim Zagreb’ osvanula je fotografija pisma koje je jedna vozačica dobila od putnika. Uz pismo je dobila i čokoladu, a u pismu piše: ‘Draga gospođo što vozite tramvaj. Ispričavam se što nisam donio karanfil ili ružu, žurio sam s fakulteta na posao. Nadam se da će Vam i ova čokolada uljepšati današnji dan. Za Vas sam potpuni stranac i sve ovo je zasigurno iznenađenje. Sreća je u malim stvarima, hvala Vam što savjesno i odgovorno vozite tramvaj. Jedino što ćete saznati o meni je M. T. Iza tih inicijala krije se moja malenkost. Sretan vam Dan žena!!!’.

Ispod objavljene fotografije pisma i čokolade mogli su se pročitati komentari poput: ‘Bravo mladi gospodine i čestitam Vašim roditeljima na lijepom odgoju’, ‘ Lijepo i dobro, za nevjerovati! Stvarno u ova teška vremena neočekivano! Ali ugodno iznenađenje! Nisu se svi toliko otuđili da ne bi konkretno komunicirali! Ovo je divan govor geste!
Da je više ovakvih ljudi,  svijet bi bio puno ljepše mjesto! Pohvale dečku ‘.

zet-pismo-1.jpg

Osmrtnice ba

Puoi pagare la donazione sul conto PayPal del portale di medjugorje-info.com

Zanima te i ovo?
Božićna kampanja Marijinih obroka
03. Dicembre 2020.
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.