Justin Bieber  statusom na društvenim mrežama priznao je da se nije znao nositi sa slavom, počeo se drogirati, zlostavljati partnerice...

U dosad najotvorenijem javnom priznanju Bieber je napisao kako mu se s 13 godina, kad je počela njegova karijera, "život okrenuo naopačke".

Između ostalog napisao je da nije naučio osnove odgovornosti jer su svi umjesto njega donosili odluke, prije punoljetnosti zaradio je milijune i mogao je dobiti što je poželio, no ne i vještine za stvaran život..

Rezultiralo je to time da je s 19 godina počeo uzimati teške droge, a kako je priznao "zlostavljao je sve svoje partnerice".

Iako je mislio da se nikad neće promijeniti, otkad je oženio Hailey Baldwin, živi najsretnije razdoblje u životu.

"Srećom, Bog me blagoslovio. Brak je divna nova obaveza. Učiš se strpljenju, povjerenju, predanosti, skromnosti, sve što čini dobrog čovjeka. Kad je sve protiv tebe, nastavi se boriti. Isus te voli", zaključio je.

Svojom ispoviješću kanadski pjevač dirnuo je mnoge širom svijeta, a među onima koji su mu pružili podršku našao se i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

"Respect i Amen. Bog te blagoslovio", poručio mu je.

lovren-bieber-1.jpg

loading...
Osmrtnice ba

Zanima te i ovo?
Mons. Ante Jozić o oporavku: Papa me nazvao Lazarom, za Tihu sam već služio misu
24. Febbraio 2020.
Pridružite nam se na Viberu popup-image
I cookie rendono più facile per noi fornirti i nostri servizi. Con l'utilizzo dei nostri servizi ci autorizzi a utilizzare i cookie.